Over ons

Over Ons: Love in Care

Love in Care: Elke dag opnieuw beginnen

Tonnis en Cynthia

Zonder verwachtingen geef ik elke dag opnieuw Love in Care en start ik de dag vol vrolijkheid. Samen met de gasten haal ik graag herinneringen op. Ik houd van de verhalen. Ik wil ook in het hier en nu mooie belevingen creëren met alledaagse activiteiten die de dag voor onze gasten zinvol maken.

Geboren in Suriname

Ik ben Cynthia Zomerman, geboren in Suriname en nog niet zo lang geleden getrouwd met de liefste. Tonnis Zomerman en ik vormen een samengesteld gezin en wonen samen met onze 7 kinderen op de boerderij. De Boerderij én onze liefde is groot genoeg voor meer mensen.

Love in Care: Dat wat dierbaar is uit handen geven

Ik werk al jaren in de zorg en ik zie dat mantelzorgers het zwaar hebben. Enerzijds zijn zij ongevraagd belast met zorg voor vader/moeder/partner of een andere vorm van mantelzorg voor een dierbare.

Anderzijds kunnen ze de zorg ook moeilijk loslaten omdat ze bang zijn dat ze de regie verliezen over dat wat hen dierbaar is. Het is moeilijk om die zorg uit handen te geven. Maar vaak is ontlasten van de zorg ook gewoon even nodig.

Love in Care: Respect en liefde

Wij begrijpen deze situatie en zullen altijd met respect en liefde de zorg overnemen zoals afgesproken. De mantelzorger weet als geen ander wat nodig is. Daar luisteren wij altijd naar.
Ik ben een christen en ik vind liefde & respect net zo vanzelfsprekend als eten & drinken. Ons huis ademt liefde en gastvrijheid. Kom het zelf ervaren.

Love in Care: Een dagbesteding

Actief zijn en een nuttige dagbesteding hebben is belangrijk om het dementieproces niet de vrije hand te geven. Wij vinden het belangrijk om echt te luisteren en tijd te nemen voor onze gasten. Daarom zijn de groepen klein zodat iedereen de aandacht en begeleiding krijgt die zij nodig hebben en verdienen.

Love in Care: Lekker eten

Ik zou geen Surinamer zijn als ik niet van koken zou houden. De heerlijke geuren komen je tegemoet aan het einde van de dag. Koken doe ik samen met onze gasten als ze dat leuk vinden. Ik kook voldoende omdat er altijd wel iemand wil mee-eten.
U bent welkom!

Love in Care: 30 jaar zorgervaring

Ik heb al meer dan 30 jaar zorgervaring. Van thuiszorg, dementerende zorg tot terminale zorg. Er is weinig dat ik nog niet heb meegemaakt. Mijn droom is om ouderen met een lichte dementie een thuis te geven en te motiveren om in actie te blijven.
Ik wil daarmee mantelzorgers ontlasten en onze gasten een fijne dag bezorgen.