Over ons

Over Ons: LoveInCare

LoveInCare: Elke dag opnieuw beginnen

Zonder verwachtingen geef ik elke dag opnieuw LoveInCare en start ik de dag vol vrolijkheid. Samen met de gasten haal ik graag herinneringen op. Ik houd van de verhalen. Ik wil ook in het hier en nu mooie belevingen creëren met alledaagse activiteiten die de dag voor onze gasten zinvol maken.

Ik ben Cynthia Zomerman, geboren in Suriname, getrouwd met Tonnis Zomerman. Wij zijn een gelukkig gezin en wonen met heel veel plezier op de boerderij. De Boerderij én onze liefde is groot genoeg voor meer mensen.

LoveInCare: Dat wat dierbaar is uit handen geven

Ik werk al jaren in de zorg en ik zie dat mantelzorgers het zwaar hebben. Enerzijds zijn zij ongevraagd belast met zorg voor vader/moeder/partner of een andere vorm van mantelzorg voor een dierbare.

Anderzijds kunnen ze de zorg ook moeilijk loslaten omdat ze bang zijn dat ze de regie verliezen over dat wat hen dierbaar is. Het is moeilijk om die zorg uit handen te geven. Maar vaak is ontlasten van de zorg ook gewoon even nodig.

LoveInCare: Respect en liefde

Wij begrijpen deze situatie en zullen altijd met respect en liefde de zorg overnemen zoals afgesproken. De mantelzorger weet als geen ander wat nodig is. Daar luisteren wij altijd naar.
Ik ben een christen en ik vind liefde & respect net zo vanzelfsprekend als eten & drinken. Ons huis ademt liefde en gastvrijheid. Kom het zelf ervaren.

LoveInCare: Dagbesteding

Actief zijn en een nuttige dagbesteding hebben is belangrijk om het dementieproces niet de vrije hand te geven. Wij vinden het belangrijk om echt te luisteren en tijd te nemen voor onze gasten. Daarom houden wij het kleinschalig, zodat iedereen de aandacht en begeleiding krijgt die zij nodig hebben en verdienen.

LoveInCare: Gezond en lekker eten

De heerlijke geuren komen je tegemoet aan het einde van de dag. Koken doe ik samen met onze gasten als ze dat leuk vinden. Er kan altijd in overleg een dierbare mee eten.
U bent welkom!

LoveInCare: Zorgervaring

Met ruime zorgervaring in huis. Van thuiszorg, dementerende zorg tot terminale zorg. Er is weinig dat ik nog niet heb meegemaakt. Mijn wens is om ouderen met een lichte vorm van dementie een fijn verblijf op het logeerhuis aan te bieden en te motiveren.
Ik wil daarmee mantelzorgers ontlasten en onze gasten een fijne dag bezorgen.