LoveInCare logeerhuis voor mensen met een vorm van dementie
De plek waar u wordt gezien en gewaardeerd.

Logeerhuis in Swifterbant voor mensen met een vorm van dementie 

Bent u op zoek naar een logeerverblijf of heeft u vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.  

Logeerhuis LoveInCare is speciaal voor mensen met een vorm van dementie. Ouder worden kan een uitdaging zijn, zeker als dementie meespeelt. Bewegen gaat niet meer zo gemakkelijk en vergeetachtigheid komt vaker voor. Ook afhankelijk zijn van andere mensen is moeilijk, zeker als het hier een naaste betreft. Tegelijkertijd is het voor deze naaste moeilijk om ‘vreemden’ in te schakelen voor hulp. Wij bij logeerhuis LoveInCare begrijpen dat als geen ander! Wij vangen mensen op in onze gezellige boerderij en omringen hen met alle zorg en aandacht. De duur van de logeeropvang gaat in overleg. 

meer informatie

Logeerhuis LoveInCare wordt liefdevol gerund door professionals.

Wij hebben vele jaren ervaring in de zorg. LoveInCare is gevestigd op een mooie ruime boerderij, een fijne rustige plek in Swifterbant. Het was jaren een grote wens om hier mensen met een vorm van dementie op de boerderij een tijdelijk logeerverblijf te bieden. Dat werd logeerhuis LoveInCare. Uiteraard worden alle officiële richtlijnen in acht genomen. Het logeerhuis is kleinschalig en ook een rolstoel of een rollator is geen enkel probleem. Wij kijken niet wat onze gasten niet meer kunnen, maar naar wat nog allemaal wel kan. Weekend opvang is mogelijk in overleg. Een verblijf bij LoveInCare is momenteel alleen mogelijk vanuit het PGB. Een beschikking vooraf is een must bij plaatsing.

meer informatie


Waarom kiezen voor het logeerhuis van LoveInCare.

  • Een team van professionele toegewijde medewerkers

  • Kleinschalig met de nadruk op persoonlijke aandacht 

  • Gezellig huiselijk logeerhuis in een landelijke omgeving

  • Divers aanbod activiteiten

  • Ontzorgen van mantelzorgers


 Nieuws

Nieuwe foto album activiteiten toegevoegd
Nieuwe foto album activiteiten toegevoegd Vandaag hebben we een nieuw foto album toegvoegd met foto's van onze activiteiten.
Lees meer..
Kerst en nieuwjaarswens
Kerst en nieuwjaarswens Het team van Zorgboerderij LoveInCare wensen jullie liefdevolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
...
Lees meer..
Artikel
Artikel Artikel in De Drontenaar
Lees meer..

Bekijk het nieuws overzicht