LoveInCare logeerhuis voor mensen met een vorm dementie
home   /   logeerhuis

Logeerhuis

Logeerhuis tijdelijk verblijf

Wat als de mantelzorger ziek wordt of een paar dagen op vakantie gaat? Zorgboerderij LoveInCare heeft ook daar een passende oplossing voor. Wij bieden respijtzorg aan met een tijdelijk verblijf in ons gezellige logeerhuis voor eenzame ouderen en mensen met een vorm van dementie (aantal personen en dagen in overleg).Er zijn geen beperkingen m.b.t. logeren bij LoveInCare maar wij verrichten geen intensieve verpleegtechnische zorg.Onze zorgboerderij is ingericht voor een rolstoel en/of rollator.

Logeeropvang voor eenzame ouderen en mensen met een vorm van dementie

LoveInCare heeft een prachtige sfeervolle huiselijke accommodatie ingericht waar je kunt logeren op het woonerf van de boerderij met een fijne tuin in een heerlijk rustig buitengebied. De dagbesteding aan huis sluit aan bij deze logeeropvang. Wij omringen onze gasten met alle liefdevolle professionele zorg die nodig is en meer! Precies zoals u van een logeerhuis mag verwachten. Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Ons team staat voor u klaar. Een verblijf bij LoveInCare kan in veel gevallen worden bekostigd vanuit het PGB.

Overdracht Logeerhuis Kort Verblijf

Soms is het lastig voor de mantelzorger en zorgvrager om elkaar even los te laten. Om dit proces makkelijker te maken houden wij een uitgebreide intake waarin niet alleen alle medische gegevens worden besproken maar ook de gewoontes en behoeftes van onze nieuwe gast. Wij zullen er alles aan doen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er kan gebruik worden gemaakt van alle beschikbare voorzieningen zoals het grote erf, de dieren of de moestuin. Bekijk samen alvast onze activiteiten om te bekijken wat de mogelijkheden op zorgboerderij LoveInCare zijn.

Activeren van zelfstandigheid

LoveInCare is een zorgboerderij gericht op zelfstandigheid. De aandacht en zorg wordt gegeven door gekwalificeerde medewerkers. Wij organiseren activiteiten die bedoeld zijn om het brein te prikkelen en eveneens te zorgen voor een zinvolle en leuke dagbesteding. Dat wij de mantelzorger ontlasten door deze zorg te bieden vinden wij fijn, maar voor ons staat het welzijn van onze gast centraal.

24/7 hulp op afroep

Als een gast bij ons logeert zal er altijd iemand aanwezig zijn om te helpen waar nodig. Elke eenpersoons kamer heeft een slot, waar alleen de gast en de begeleider een sleutel van heeft.

Nieuwsgierig geworden?

Bel om een afspraak te maken voor een rondleiding 06 – 578 919 53, ook als u vragen heeft kunt u dit nummer bellen.

Lees meer over LoveInCare >>>

Wilt u meer weten over de kosten van respijtzorg? Neem dan contact met ons op.
 

Kosten Logeerhuis Kort Verblijf

  • Een indicatie afgegeven door de gemeente met beschikking voor tarief LoveInCare.
  • Een indicatie afgegeven door het CIZ
  • Een eventuele eigen bijdrage wordt verrekend door CAK.
  • De kosten zijn inclusief verzorging, ontbijt, lunch en diner.